Indiai utazás | betekintés a jóga ashramok világába

India folyton változik, évről évre más. Ismerd meg a spirituális Indiát 2019-ban! Mesés indiai utazás 2019-ban – hiteles betekintés, időutazás. Oda megyünk, ahol megáll az ész, és megnyílik a szív. India, Ashram, utazás. Mi kell még?


jogaoktatas indiaban - indiai körutazás

India, ashram, utazás | Szabó Szilvia Jógamájá vezető jógaoktató vezetésével

Minden India utazás különös üzenettel ajándékozza meg a kutatót. Indiában vannak helyek, ahová megérkezve azt érzem, mintha régmúlt korokba csöppennék. Ma is őrzik a hagyományokat, a szent helyeken megérint a lelkiség. Az illatok, színek, és hangok eltávolítanak az anyagi világ nehézségeitől. A nap átszellemült rituálékkal kezdődik és végződik. Mindennek megvan a maga helye és ideje, értelmet nyernek a dolgok. Az indiai utazás meseutazás. 

Kedvenc helyeim Indiában

A legfontosabb hely számomra indiai utazásaimon, ahol ásramunk is található Vrindávan. A csoportokkal először ide érkezünk, hogy a legautentikusabb környezetben kezdjük az ismerkedést ezzel a csodálatos világgal. Utunk északra a Himálaja felé folytatódik. Az élet egyre csendesebb és nyugodtabb, minél magasabbra jutunk. A természet közelsége egyre intenzívebb.

Hrisikés a jóga fellegvára. Itt igazán el lehet mélyedni a meditációban, tökéletesen el lehet csendesedni. Mindenütt jógik, szent emberek. Remek gyakorlási lehetőség kínálkozik a Gangesz partján. Gyakorlásunkban olyan áramlóvá válhatunk, mint a Gangesz, olyan békéssé, mint a hegyek, olyan tisztává, mint a folyó eredete.

Tökéletes az összhang, az egység, kiegyensúlyozottá válunk. Ez a jóga folyamatok valódi üzenete. Találd meg valódi éned! Csendesítsd el gondolataid, érzelmeid, érzéseid! Csukd be a külvilág kapuit, nyisd meg az ajtót a lélekhez vezető úton! Lépj rá a belső ösvényre, hogy hazatalálj, az indiai utazás lelkiségével vissza, a lelki Égbe!

Ezért szeretem Indiát

Már egészen fiatalon megérintett a kelet varázsa. Keleti mozgásrendszereket tanultam, amikhez társult egy sajátságos jelleg, egy olyan keret, ami a mi nyugati világunkban nem volt megszokott.

Ez a nem megszokott dolog pedig úgy látszik, teljesen rabul ejtett. Lassan tíz éve jógaoktató lettem, majd egyszer csak belém nyilallt: India utazás a jógatradíció világába.

2006-ban ültem először repülőre, és utaztam Indiába. Sok minden megváltozott bennem, és miután hazajöttem az életemben is egyre nagyobb változások következtek be. Minden évben visszamentem Indiába. 

Célom, hogy az ősi bölcsességeket hitelesen megőrizzem és továbbadjam. Segítsem az embereket az önmegvalósításban. Kövessem Mesterem, B.A. Paramadvaiti Szvámí tanítását, és szolgálatom által minél többen elérjék a békét. Ebben nagy segítség a spirituális indiai utazás.

Kiknek ajánlom az indiai jógaműhelyt?

Elsősorban azoknak, akik szeretnének hiteles betekintést nyerni a jóga tradíciójába – a leghitelesebb forrásból, Indiából. Az indiai ashram utazás nem turista út. Ha gyakorlod már a jógát, vagy már próbáltad és nyitott vagy a kihívások előtt, akkor neked való ez a spirituális indiai utazás.

India utazás, de mikor?

Ugye milyen jó ezt így megkérdezni? Én is alig várom! Következő indiai utazás 2019-ben is a lenti program szerint valósul meg. Hamarosan jönnek az aktualitások.

Indiai ashram utazás Szabó Szilvia Jógamaja vezető jógaoktató vezetésével

Milyen helyeket látogatunk meg az indiai körutazás során?

2018-as indiai körutazásunk útvonala: Delhi-Vrindávan-Agra-Amritsar-Hrisikes-Delhi. A hinduizmus fontos szent helyei is szerepelnek úti céljaink között, mint Vrindávan és Hrisikés.

Hogy jobban átlásd az indiai utazás részleteit, nézz rá a térképre. További részletekért pedig kattints a lenti gombra. AUM.

Indiai körutazás - India ashram utazás

Olvasnivalók India és jóga témában

Jógatippek blog

Jógavilág szakmai blog

India Hangja blog

Budapesti jógaiskolánk

Spirituális programok

Végül pedig szeretném figyelmedbe ajánlani ashrami programjainkat. A programajánló az aktuális spirituális elődaásokat, spirituális filmklub vetítésre kerülő filmjeit, filozófia előadásokat, indiai tánc előadásokat vagy indiai zenei előadások jelenít meg. Szeretettel várunk rendezvényeinken: Spirituális programajánló

Itt megnézheted az Inbound Jógaiskola velem készült interjúját, mely során kedvenc indiai helyszíneim is megjelennek…