Ayurveda: keralai képzés gyógykezeléssel

Kerala utazás: ájurvéda kezelés

TRADICIONÁLIS AYURVEDA UDATE TENGERPARTI KÉNYEZTETÉSSEL 2019. Leveles Zoltán hindu tanító, és Szabó Szilvia Jógamájá jóga- és ájurvéda terapeuta vezetésével

Tervezett időpont: 2019.12.08-től 2019.12.23-ig | jelentkezési határidő 2019.06.15.

Az utazás programja

Az ájurvéda update utat azoknak álmodtuk meg, akik rendet szeretnének rakni a testükben és a gondolataikban. A helyi ájurvéda központ orvosai és terapeutái végzik a kezeléseket. Szabó Szilvia Jógamájá pedig bevezeti a jelenlevőket az ájurvéda tudományába.

Naponta lesz kezelés, jóga és képzés. Természetesen szállónk és egyben kórházunk is, közvetlenül a tengerparton fekszik, privát tengerparttal. Sokat lubickolhatsz is.

Az utazás ideje: 2019. december 8-tól 23-ig. Jelentkezési határidő 2019. június 15.

Több éves kutatásomban több ájurvéda központot kipróbáltam. Befeküdtem egy-egy hétre, hogy belülről is lássam a működést és személyesen is meggyőződhessek a hitelességéről. Olyan központot is találtam, ahol a zuhanyzóból a központ által készített gyógyvízvíz folyik, olyat is, amely a tengerparton volt,meg még sokfélét. Eddig egyiknél sem éreztem az az átütő belső visszaigazolás.

Jelentem most megtaláltam, amit kerestem. Egy nemzetközi szintű 4 csillaggal ellátott szálláshely és ájurvéda központ Keralában. Közvetlen, privát tengerparton. Egy tucatnyi magasan képzett indiai ájurvéda orvossal, több tucat indiai ájurvéda terapeutával, kizárólag minőségi vegetáriánus konyhával. Az étterem terasos és közvetlenül a tengerpartra néz.

Referenciájuk óriási. Krónikus betegségeket kezelnek, méregtelenítő kúrákat végeznek, stresszoldó kezeléseget. A résztvevő tünetei és igényei alapján a helyi ájurvéda orvos személyreszabott kúrát és terápiát javasol, amit 14 nap alatt valósítanak meg. Természetesen napi orvosi vizit és monitorozás mellett.

Reggelenként a helyi jógaoktató vezetésével csoportos jógafoglalkozáson veszünk részt. A program végén személyre szabott életvezetési és étkezési tanácsot adnak. Magyar nyelvű tolmácsolást biztosítok. Garantálom, hogy aki ezt végigcsinálja, bánni fogja, hogy ezt nem korábban tette meg. A keralai központ valóban azt adja, amit kínál. nincs mellébeszélés. Nincs kozmetikázott reklámvideó vagy reklámfotó. A valóságban is pontosan így néz ki az ájurvédikus központod: 4 csillagos közvetlen tengerparti ingatlan. Nincs szomszéd. Mint a mesében.

Ráadás

  • Esténként kulturális programok (koncertek és táncelőadások)
  • Kirándulás India déli csücskére, Kanya Kumari szent helyre
  • Templomlátogatások
  • Bevezetés az óind filozófiába (Leveles Zoltán előadásai hindu alaptémákban: lélekvándorlás, karma, kasztrendszer, hindu istenkép, Rámájana, Mahábhárata, Bhagavad-gítá, Védák)
  • Egy emlékezetes naplemente hátsó vizes csonakázással egybekötve

+2 Ráadás

Tudtad, hogy a keralai tengerparton december közepén a hajnali legalacsonyabb hőmérséklet 20-22 fok? Vagyis, ha éppen ráérsz, akkor jókat úszkálgathatsz a kellemes hőmérsékletű tengerben, és egy kis színt is kaphatsz Mindezt úgy időzítettem, hogy karácsonyra már itthon lehess a szeretteiddel

Kiknek ajánlott?

Elsősorban azoknak ajánlott, akik túlhajtottság miatt elhanyagolták az egészségüket és rendbe szeretnék magukat tenni. Általános méregtelenítő kúra Stressz oldás és szorongás kezelése Konkrét betegségek esetén konzultálunk az ajurvéda központ főorvosával, aki 48 órán belül visszaigazolja, hogy miben tudnak segíteni az adott tünetekkel kapcsolatban

Mire számíthatsz?

A 14 napos kezelés alatt arra számíthat a résztvevő, hogy az ájurvéda központ magasan képzett és odaadó szakemberei segítenek a résztvevő napi rutinját személyre szabottan kialakítani. Továbbá, a méregtelenítő és stressz oldó kúra hatására az ember megújulva tér haza. Az ájurvéda az okok beazonosításával az az okok kezelésével foglalkozik. A tünetek ennek köszönhetően elmúlban, vagy jelentősen enyhülnek.

Helyszín

Trivendrum és Kanya Kumari Között, közvetlenül a tengerparton. Hozzájárulási díjak és további részletek lekérhetők a lenti gombra kattintva.  

Indiai utazas

Galéria – Kukkants be a keralai ájurvéda központba

Kerala utazás ájurvéda orvos
Napi orvosi vizit és nyomonkövetés, mely alapján személyre szabott kezelést kap a páciens.
Kerala utazás ájurvéda kezelés
Az ájurvéda központ saját maga készíti el természetes alapanyagokból a kezelések során használt gyógykészítményeket, ájúrvéda olajakat.
Kerala utazás ájurvéda kezelés
A 4 csillagos szálláshelyen naponta biztosítanak friss ágyneműt, törölközőt és egy üveg ásványvizet
Kerala utazás ájurvéda kezelés
10 féle ájurvádás terápiából állítja össze az orvos a személyre szabott kezelést.
Kerala utazás ájurvéda kezelés
Lakóhelyünk közvetlen tengerparti többhektáros ingatlanon.
Kerala utazás ájurvéda jóga gyakorlás
A napi jógagyakorlás a tengerparton vagy a jógateremben lesz
kerala utazas ajurveda medencemedence
Ha pedig unnád a sós tengervizet, akkor csobbanhatsz a medencében is.